FlorartWebdesign

Weboldal- és webshoptervezés

Segítek vállalkozásodnak kiemelkedni és maradandó benyomást kelteni az online térben és a piacon. Az átgondolt weboldal- és webshoptervezés segítségével vállalkozásod könnyen felismerhető lesz, megkülönbözteti magát a versenytársaktól, és növeli a célközönség bizalmát.

Ezt kapd, ha velem doldozol

Azért dolgozok, hogy a vállalkozásodhoz tökéletesen illeszkedő weboldal vagy webshop készüljön, ami tükrözi a márkád és megfelel az igényeidnek.

Alapos felmérés, piackutatás

Megismerem vállalkozásodat, célcsoportodat, valamint az elvárásaidat és elképzeléseidet annak érdekében, hogy egyedi és hatékony webes megoldást tervezhessek számodra. A piackutatás segít abban, hogy megkülönböztessem az oldalad más szereplőktől.

Az általad képviselt arculathoz és stílushoz igazodva tervezem meg az egyedi design elemeket, kezdve a kezdőlapoktól egészen az aloldalakig, figyelembe véve mind a számítógépes, mind a mobil nézetet.

Kialakítom a weboldal vázát, már a színekkel, a design elemekel, képekkel és szövegvázlattal, hogy lássuk az oldal struktúráját és funkcióit.

A tervezett design-t WordPress alapokon valósítom meg, webshop esetén pedig WooCommerce bővítménnyel. Az alapvető technikai beállításokat elvégzem a keresőoptimalizálás érdekében.

Megfelelő technikai beállításokat végzem el az adatkezelési törvényeknek való megfelelés érdekében. Két kör módosítási lehetőséget biztosítok a munkafázisok követésével. A weboldal átadásakor biztosítok leítást a WordPress adminisztrációs felületének használatáról, hogy te is könnyedén kezelhesd majd a honlapod. Amennyiben nem kívánsz ezzel foglalkozni a jövőben, van lehetőséged karbantartási szolgáltatást is választani.  

A weboldal átadásakor biztosítok leítást a WordPress adminisztrációs felületének használatáról, hogy te is könnyedén kezelhesd majd a honlapod. Amennyiben nem kíván ezzel foglalkozni, van lehetőség karbantartási szolgáltatást is választani. Továbbá részletes oktatóanyagot vagy online meetinget biztosítok a 

A közös munka menete

  • Az ajánlatkérésekre általában 1-2 munkanapon belül reagálok. 
  • Következik az igények felmérése egy online kitölthető kérdőívvel és egy piackutatással.
  • Az ajánlatot rövid időn belül megkapod, vagy esetleg néhány kérdést teszek fel, hogy pontos árkalkulációt készíthessek.
  • Ha elfogadod az ajánlatot, szerződést kötünk, és megkezdődik az előleg kifizetése.
  • Amikor rendelkezésre áll a tartalom és a jogi dokumentumok, elkezdem a tervezést.
  • Az első lépés a drótváz elkészítése, majd az egyedi design tervezése következik.
  • Miután elfogadtad a terveket, nekikezdünk a weboldal vagy webshop készítésének WordPress alapokon.
  • Végül teszteljük a kész oldalt, majd a fennmaradó összeg kifizetése után átadom a belépési kódokat, és részletesen bemutatom a weboldal adminisztrációját.

Egy weboldal tervezése nagy befektetés

Egy vállalkozás elindítása vagy megújítása nagy kihívás, főleg kezdőként. Épp ezért ajánlatkérés és igényfelmérés után, hosszabb projekt esetén lehetőseged lesz részletfizetéses opció mellett dönteni, hogy mégkönnyebb legyen céged indulása.

Készítsűk el weboldalad arculatát együtt!

Az egyoldalas weboldalkészítés ára 150.000 Ft-tól, az egytermékes webshop készítés ára 250.000 Ft-tól indul, de mivel minden vállalkozás és weboldal, webshop egyedi, ezért az igényeidtől függően a munkadíj máshogy is alakulhat. Az árat alakíthatják például az igényelt funkciók, aloldalak száma. Írj nekem, és elkészítem számodra öldalad egyedi árajánlatát.