FlorartWebdesign

Logó- és arculattervezés

A logó- és arculat tervezésével segítek vállalkozásodnak kitűnni és emlékezetessé válni a piacon. Egy gondosan kidolgozott és következetesen alkalmazott logó és arculat segítségével vállalkozásod könnyen felismerhető lesz, megkülönbözteti magát a konkurenciától, és bizalmat ébreszt a célközönség körében.

Ezt kapd, ha velem doldozol

Azért dolgozok, hogy a vállalkozásodhoz tökéletesen illeszkedő arculat készüljön, ami tükrözi a márkád és megfelel az igényeidnek.

Alapos felmérés, piackutatás

Megismerem vállalkozásodat, célcsoportodat, valamint az elvárásaidat és elképzeléseidet annak érdekében, hogy egyedi és hatékony webes megoldást tervezhessek számodra. A piackutatás segít abban, hogy megkülönböztessem vállalkozásod a többitől.

Az általad képviselt arculathoz és stílushoz igazodva tervezem meg az egyedi design elemeket, kezdve a kezdőlapoktól egészen az aloldalakig, figyelembe véve mind a számítógépes, mind a mobil nézetet.

Általában több design is készül a megbeszéltek alapján és végül a legszinpatikusabb kerül pontosításra és véglegesítésre.

A logó és arculat átadásánál megtörténik a logó és arculati elemek vektor- és pixelgrafikus átadása. Mindemellett használati utasítást is biztosítok, hogy minél hatékonyabban kezelhesd  az elkészült grafikákat.

A közös munka menete

  • Az ajánlatkérésekre általában 1-2 munkanapon belül reagálok. 
  • Következik az igények felmérése egy online kitölthető kérdőívvel és egy piackutatással.
  • Az ajánlatot rövid időn belül megkapod, vagy esetleg néhány kérdést teszek fel, hogy pontos árkalkulációt készíthessek.
  • Ha elfogadod az ajánlatot, szerződést kötünk, és megkezdődik az előleg kifizetése.
  • Amikor rendelkezésre áll a tartalom és a jogi dokumentumok, elkezdem a tervezést.
  • Az első lépésként megtervezek több lehetséges arculatot, arculati elemet,
  • Lehetséges a design véglegesítése és átadása előtt még egy változtatás.
  • Végül fennmaradó összeg kifizetése után átadom az elkészült arculati elemek fájlait és használati útmutatót.

Egy grafikai tervezés nagy befektetés

Egy vállalkozás elindítása vagy megújítása nagy kihívás, főleg kezdőként. Épp ezért ajánlatkérés és igényfelmérés után hosszabb projekt esetén lehetőseged lesz részletfizetéses opció mellett dönteni, hogy mégkönnyebb legyen céged indulása.

Készítsűk el weboldalad arculatát együtt!

A logótervezés ára 45.000 Ft-tól, az arculattervezés ára 120.000 Ft-tól indul, de mivel minden vállalkozás  egyedi, ezért az igényeidtől függően a munkadíj máshogy is alakulhat. Az árat alakíthatják például az igényelt funkciók, aloldalak száma. Írj nekem, és elkészítem számodra öldalad egyedi árajánlatát.